Blog

SCHWARZKOPF MAD ABOUT termékcsalád

SCHWARZKOPF MAD ABOUT termékcsalád

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Őrült a holisztikus ápolási és formázási rendszer, amely megtartja az egyes textúrákat , a gyönyörű, tartós fürtökért és hosszúságért

 Őrült a holisztikus ápolási és formázási rendszer, amely megtartja az egyes textúrákat , a gyönyörű, tartós fürtökért és hosszúságért.Csökkentse a hajhullást és erősítse a hosszú hajat,felejtse el a töredezett végeket.
-Aquarine Complex, Biotin és Length Maximizing Tech összetételeink aktiválják a szőrtüszőket, miközben segítenek csökkenteni a hajtöredezést és azonnal rögzítik a töredezett hajvégeket.
-A biotint tartalmazó formulák erősítik a gyökereket.Ez az ápolási és formázási rendszer elősegíti a hosszú haj egészségét, a puha és rugalmas hajhosszhoz, amely nem igényel minden szalonlátogatást. -Tisztítsa meg, kondicionálja és erősítse a hosszúságát ezzel a teljes, hosszú hajra szánt termékcsaláddal.
Minden göndör vagy hullámos hajtípus, egyedi tulajdonságokkal rendelkezik - alak, típus, sűrűség, vastagság, hossz, szárazság -, amelyek befolyásolják viselkedését. Gyakran előfordul, hogy két különböző textúrát találunk egy fejen, a minták általában szorosabbak a gyökérhez, és lazábbak a hosszúságban. A helyes diagnózis és a személyre szabott ápolási és formázási rutin megváltoztathatja az életet! Ehhez is tökéletes megoldást nyújt a Mad About termékcsalás, melyek között találunk samponokat, hajápolókat és hajformázó termékeket is.

 

https://szepseglabor.hu/fodraszkellekek/schwarzkopf/mad-about

Kihagyhatatlan ajánlat

Műkörmös ajánlatok

 

Fodrászcikkek

Több ezer termék a kínálatunkban! Prémium fodrászkellékek, professzionális fodrászati felszerelések, kiegészítők A LEGJOBB ÁRON!

Sampon, hajápoló, hajolaj, hajszínező, hajfesték, hajlakk, hajhab, ollók, hajvágók, hajszárítók és kiegészítők 1 helyen!

Üzletünk

Keresés