Blog

Wella Koleston Perfect ME+ Hajfesték 60ml

Wella Koleston Perfect ME+ Hajfesték 60ml

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Wella Koleston Perfect hajfesték új és továbbfejlesztett formulával a még kifejezőbb színeredményért! Intenzívebb, vibráló színek, most még jobb színkiegyenlítéssel!

 

Tökéletes, akár 100%-os ősz hajszál befedés, nagyszerű hajtőtől a hajvégekig elért egyenletességgel.
Akár 25%-os kondicionáló összetevővel és lipidekkel a Tökéletes ápolási és gyengéd a hajhoz eredmény eléréséért.
Akár 66%-kal több fény a kezeletlen hajhoz viszonyítva.
A valódi tökéletességéről ismert, intenzív és vibráló színt eredményező Koleston a legjobb minőségű összetevőinek és a rich blonde, natural, brown, red és special mix egyedi színválasztékának köszönheti sikerét - hogy a fodrászok teljesen szabadjára engedhessék kreativitásukat.
Rengeteg árnyalat közül tudtok választani.
Ezt a terméket nem 16 éven aluli személyeknél való alkalmazásra szánták. A fekete henna tetoválás növelheti az allergia kialakulásának veszélyét. Ne használjon hajfestéket/hajszínezőt vendége haján, ha: Vendége hajfestés után bármikor, bármilyen reakciót észlelt. Vendége korábban, ideiglenes fekete henna tetoválás során valamilyen reakciót észlelt. Bőrallergia próba: Szappannal és vízzel mosson le egy 2 cm átmérőjű területet az Ön, vagy vendége könyökhajlatában. Vattacsomóval szárítsa meg, vigye fel a terméket egy vattapálcikával a próbaterületre, majd hagyja, hogy megszáradjon. Ne mossa le, ne takarja le és ne nyúljon hozzá 48 órán keresztül. Ezalatt rendszeresen ellenőrizze a próbaterületet. Ha Ön vagy vendége bármilyen reakciót, például viszketést, duzzadást, bőrsérülést, kiütést vagy irritációt tapasztal a próbafelületen vagy annak közelében, akkor Önnek vagy a vendégének NEM SZABAD HASZNÁLNIA EZT A TERMÉKET, ILLETVE SEMMILYEN MÁS HAJFESTÉKET ADDIG, AMÍG NEM BESZÉL AZ ORVOSSAL!

https://szepseglabor.hu/fodraszkellekek/wella/koleston-hajfest%C3%A9kek/wella-koleston-perfect-me-hajfest%C3%A9k-60ml

Kihagyhatatlan ajánlat

Műkörmös ajánlatok

 

Fodrászcikkek

Több ezer termék a kínálatunkban! Prémium fodrászkellékek, professzionális fodrászati felszerelések, kiegészítők A LEGJOBB ÁRON!

Sampon, hajápoló, hajolaj, hajszínező, hajfesték, hajlakk, hajhab, ollók, hajvágók, hajszárítók és kiegészítők 1 helyen!

Üzletünk

Keresés