Blog

L'Oréal SteamPod 3.0 Karl Lagerfeld Limited Edition Hajvasaló

L'Oréal SteamPod 3.0 Karl Lagerfeld Limited Edition Hajvasaló

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
 A KARL LAGERFELD STEAMPOD 3.0 EGY KORLÁTOZOTT SZÁMBAN KÉSZÜLT HAJVASALÓ, AMELYET A NÉHAI TERVEZŐ KEDVENC FEKETE-FEHÉR SZÍNKOMBINÁCIÓJÁBAN KÉSZÍTETTE, A KÖNNYŰ HASZNÁLAT ÉRDEKÉBEN ELFORGATHATÓ ZSINÓRRAL RENDELKEZIK.
 

 

Gyors és egyben egyszerű hajformázásra vágyik?

A SteamPod a L’Oréal Professionnel által szabadalmaztatott professzionális gőz- hajformázók 3. generációja.

A SteamPod-dal a gőz erejét felhasználva lehet egy pillanat alatt, ámde kíméletesen formázni a hajat. Ha tetszett a SteamPod 2.0, akkor a SteamPod 3.0-t egyszerűen imádni fogja. A könnyebb és vékonyabb dizájnnak köszönhetően a formázás még sosem volt ilyen egyszerű.

A 360° fokban fordítható, extra hosszú vezeték nem csak, hogy tökéletes hajkiegyenesítést tesz lehetővé, de megkönnyíti a hullámos tincsek formázását is. 

A beépített víztartálynak köszönhetően pedig még egyszerűbb lett a használata és utazáskor könnyebben is szállítható.

https://szepseglabor.hu/webaruhaz/haj%C3%A1pol%C3%A1s/k%C3%A9sz%C3%BCl%C3%A9k/hajvasal%C3%B3/l-or%C3%A9al-professionnel-steampod-3-0-karl-lagerfeld-limit%C3%A1lt-kiad%C3%A1s.html

 

Kihagyhatatlan ajánlat

Műkörmös ajánlatok

 

Fodrászcikkek

Több ezer termék a kínálatunkban! Prémium fodrászkellékek, professzionális fodrászati felszerelések, kiegészítők A LEGJOBB ÁRON!

Sampon, hajápoló, hajolaj, hajszínező, hajfesték, hajlakk, hajhab, ollók, hajvágók, hajszárítók és kiegészítők 1 helyen!

Üzletünk

Keresés