Blog

MILANO TERMÉKCSALÁD

MILANO TERMÉKCSALÁD

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Az Imperity egy hajápolással foglalkozó professzionális márka. Nagy hangsúlyt fektetnek a kutatásra és a minőségre, és rendszeresen oktatást tartanak a márkával dolgozó fodrászoknak.

 

 

Imperity Milano Hair Mask Milky: A kifinomult összetevőknek köszönhetően óvja, regenerálja, és hidratálja a hajat, miközben visszaállítja a hajnak a természetes puhaságát.
Milano Balzsam Száraz, Festett Hajra IP: Keratin, búzaprotein, B5 provitamin hatóanyagai a hajat fénylővé, könnyen fésülhetővé és egészségessé teszik.
Imperity Milano Hair Mask Vanilla Light : Tartalmaz: keratint, búza proteint, B5 pro-vitamint és az UV-védelem. Haj pakolás száraz és festett hajra. Hatóanyagok: UV szűrő: védi a haját a káros nap UV sugárzástól és megakadályozza a korai színvesztést. Keratin: A kis részecskék behatolnak a belső szerkezetébe a hajnak és helyreállítják azt. Ez létrehoz egy védőréteget melytől a haj sima és puha tapintású lesz. Búza protein: Létrehoz egy vékony filmet a hajszálak körül, táplálja belülről, védi és egyensúlyt teremt, hidratálja a hajszálakat.
Milano Gyümölcssavas Sampon és Hajápoló: Alma- és szőlőkivonattal gyenge és törékeny hajra
Milano Joghurtos, Virág Illatú Hajpakolás: száraz, festett hajra.
Milano Regeneráló Sampon Tejfehérjékkel: A tejprotein és kazein, a gyakori vegyi kezelésektől (hajfestés, szőkítés, dauerolás) szárazzá, megkopottá és legyengülté vált hajra.
Milano Revitalizáló Sampon Répakivonattal: Stresszelt és technikailag kezelt hajra. Mély táplálást nyújt a száraz és törékeny hajnak. Répa kivonatával visszaállítja haja rugalmasságát és puhaságát, lenolajjal pedig csillogóvá valamint kellemes érintésűvé teszi azt. A teljes kezelés érdekében javasolt a lenmag- és répakivonatos hajpakolással együtt alkalmazni.
 
 

Kihagyhatatlan ajánlat

Műkörmös ajánlatok

 

Fodrászcikkek

Több ezer termék a kínálatunkban! Prémium fodrászkellékek, professzionális fodrászati felszerelések, kiegészítők A LEGJOBB ÁRON!

Sampon, hajápoló, hajolaj, hajszínező, hajfesték, hajlakk, hajhab, ollók, hajvágók, hajszárítók és kiegészítők 1 helyen!

Üzletünk

Keresés