Blog

FANOLA NUTRI CARE

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Mindannyiunknak stabilitásra van szüksége az életünkben, egy szilárd hajápolási rutin segítségével. A Nutri Care termékcsalád tökéletes választás.

 

 

Mindannyiunknak stabilitásra van szüksége az életünkben, egy szilárd hajápolási rutin segítségével. A Nutri Care termékcsalád tökéletes választás.

NUTRI CARE SAMPON: Sampon, mely nem csak a hajat tisztítja, a formulában lévő tejfehérjék magas zsírtartalmúak, ami segít hidratálni a hajat és megakadályozni a töredezett hajvégeket. A búzafehérje és az alapvető tápanyagok átjárják a hajszálakat anélkül, hogy szükségtelen felhalmozódást vagy súlyt okoznának.


NUTRI CARE MASK: Hetente egyszer minimum érdemes használni, hiszen fényes változást hozhat hajkoronájának. A maszk mélyebben dolgozik, hogy meggyógyítsa az egyes szálakat, elsimítsa a töredezéseket, és megóvja a hajat, selymes és puha legyen.


NUTRI CARE KÉTFÁZISÚ SZERKEZETÁTALAKÍTÓ SPRAY: Ez a spray azonnal kezelésbe veszi a haját. Keratinnal és tejfehérjékkel dúsítva kiküszöböli a göndörödést, miközben visszaadja a rendkívüli erőt és vitalitást. Újítsa fel az élettelen hajat. Ideális száraz, töredezett és kezelt hajhoz.


NUTRI CARE KÉTFÁZISÚ SZERKEZETÁTALAKÍTÓ SZÉRUM: Folyékony arany néven is ismert. Függetlenül attól, hogy a haja rendben van -e, és olyan termékekre van szüksége, amelyek megtartják hidratáltságát, vagy keres egy egyszerű módot a göndör hajszálak megszelídítésére, ez a könnyű szérum jól fog szolgálni. Ez egy összetétel, amely tele van kötőanyagokkal és természetes olajokkal az Aloe Vera és a Lenmagból, hogy visszaadja ezt az egészséges fényt a fáradt hajnak. Kiválóan alkalmas a haj természetes sima állapotba hozására .

 

Kihagyhatatlan ajánlat

Műkörmös ajánlatok

 

Fodrászcikkek

Több ezer termék a kínálatunkban! Prémium fodrászkellékek, professzionális fodrászati felszerelések, kiegészítők A LEGJOBB ÁRON!

Sampon, hajápoló, hajolaj, hajszínező, hajfesték, hajlakk, hajhab, ollók, hajvágók, hajszárítók és kiegészítők 1 helyen!

Üzletünk

Keresés