Blog

L'OREAL HOMME Termékcsalád

L'OREAL HOMME Termékcsalád

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

L'OREAL HOMME termékek kifejezetten férfiaknak. Hajformázó gél, paszta, WAX és színező zselé.

 

 Hajformázó hálós krém Rendezett vagy borzas hatás Erőssége: 3
Matt hatású hajformázó gél kifejezetten férfiak számára, Ápolja és stílusosan formázza a hajat, csillogás mentes matt külsőt kölcsönözve. Hajformázó erősség: 4.
Alakítsa ki saját egyedi stílusát ezzel a sokoldalú termékkel, bármilyen frizurát is szeretne!Erős tartást és garantáltan csillogásmentes matt hatást biztosít - Kifejezetten azon férfiak számára alkotva, akik kedvelik, ha a frizurájuk egész nap tartós marad - Villámgyors hajformázást tesz lehetővé - Nem hagy maradványokat a hajon Használata: Oszlosson el egy kis mennyiséget a tenyerében, majd vigye fel a hajra és alakítsa ki a kívánt formát.
5 perc alatt ható ammóniamentes színező zselé férfiaknak.5 perc az ősz hajszálak tompításáért. Természetes, diszkrét eredmény. Technológia: CHRONO BLEND. Az ősz hajszálakat természetes eredménnyel tompítja. 5 perc alatt hat. Kellemes felvitel, olyan mint egy samponos hajmosás. Természetes kifakulás 5 hét alatt. Csillogó, felfrissült természetes hajszín.

Kihagyhatatlan ajánlat

Műkörmös ajánlatok

 

Fodrászcikkek

Több ezer termék a kínálatunkban! Prémium fodrászkellékek, professzionális fodrászati felszerelések, kiegészítők A LEGJOBB ÁRON!

Sampon, hajápoló, hajolaj, hajszínező, hajfesték, hajlakk, hajhab, ollók, hajvágók, hajszárítók és kiegészítők 1 helyen!

Üzletünk

Keresés