Blog

Fanola Frequent termékek

Fanola Frequent termékek

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Multivitaminos sampon Fanola Frequent Multi-Vitaminic Mask  gyakori használatra.

 

 

Multivitaminos sampon gyakori használatra
Tartsa a hajat tisztán és frissen minden nap. A Fanola Frequent gyengéden mosó sampont a napi hajmosáshoz tervezték. A sampon nagyon gyengéd összetételű, narancs kivonatokból származó hatóanyagokkal dúsítva, amely alaposan megtisztítja a hajat és erősíti a haj szerkezetét. A sampon nem szárítja a hajat, éppen ellenkezőleg, természetes nedvességet hagy benne. A haj egész nap hidratált és természetesen fényes.
Narancs kivonatok: Erősíti a hajszál szerkezetét, a haj erősebb, rugalmas és ellenállóbb a sérülésekkel szemben.
Egyedi tulajdonságok: A hajat megtisztítja a szennyeződéstől,nagyon kíméletes összetételű,nem szárít, éppen ellenkezőleg, hidratálja,felfrissíti és puhává teszi,természetes fényt ad a hajnak.
Ajánlott: mindennapi használatra,normál hajra alkalmas.

Hogyan kell a Fanola Frequent Shampoo 350 ml-t használni?
Vigyen fel kis mennyiségű Fanola Frequent sampont a tenyerére, és vigye fel vizes hajra. Hozzon létre gazdag habot, majd alaposan öblítse le a hajat. Ha szükséges, ismételje meg az eljárást. A sampon alkalmas mindennapi hajmosásra.

A Fanola Frequent Multi-Vitaminic Mask ápoló hajmaszk minden típusú haj ápolására és táplálására szánják. A haja akár száraz, rakoncátlan, festett, akár a zsíros haj zavarja, ez a maszk az Ön számára készült.
A maszkot extra szűz olívaolajjal és fokhagymakivonattal gazdagítják, amely gondoskodni fog a haj intenzív regenerálódásáról és védelméről az UV sugárzás és a haj öregedése ellen. A maszk nagyon jól kiküszöböli a haj kellemetlen elektromozódását, antioxidáns hatásának köszönhetően pedig a haj károsodása ellen hat. A maszk könnyű krémes állagú, amely nem terheli a hajat, éppen ellenkezőleg, könnyű, puha és fényes lesz.
Egyedi tulajdonságok:
Táplál és regenerál minden típusú hajat,antioxidáns hatású ,puha és fényes megjelenést kölcsönöz,megkönnyíti a formázását és fésülését,nem terheli a hajat,nagyon kellemes illata van,alkalmas mindennapi használatra.
Hogyan kell a Fanola Frequent Multi-Vitaminic Mask 1500 ml-t használni?
A Fanola Frequent Shampoo 350 ml sampon alkalmazása után vigye fel a maszkot nedves, törölközővel szárított hajra, és hagyja hatni 10-15 percig. Ezután alaposan öblítse le a haját vízzel.

Kihagyhatatlan ajánlat

Műkörmös ajánlatok

 

Fodrászcikkek

Több ezer termék a kínálatunkban! Prémium fodrászkellékek, professzionális fodrászati felszerelések, kiegészítők A LEGJOBB ÁRON!

Sampon, hajápoló, hajolaj, hajszínező, hajfesték, hajlakk, hajhab, ollók, hajvágók, hajszárítók és kiegészítők 1 helyen!

Üzletünk

Keresés