Blog

L'OREAL SERIOXYL TERMÉKCSALÁD

L'OREAL SERIOXYL TERMÉKCSALÁD

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A L'oreal Professionnel Serioxyl hajápoló termékcsalád a hajhullás problémáira összpontosít, legyen szó akár természetes vagy festett hajról

 

A L'oreal Professionnel Serioxyl hajápoló termékcsalád a hajhullás problémáira összpontosít, legyen szó akár természetes vagy festett hajról.A szeroxil termékek rendszeres használat után megakadályozzák a hajhullást és ösztönzik hajnövekedést. A haj sokkal sűrűbb és erősebb az első alkalmazás után.
Már unja a tömeg nélküli gyenge haját? Igazi sörényről álmodik? A ritkuló haj ápolására szolgáló L‘Oréal Professionnel Serioxyl Denser Hair innovatív szérum bizonyítottan javítja a haj sűrűségét és hozzájárul a hajszálak megerősödéséhez. Eredménye rövid időn belül szemmel látható.Tulajdonságai: támogatja a hajszálak növekedését és ezzel növeli a haj sűrűségét, 6 hét használat után látható eredmények, védi a fejbőrt, antioxidáns hatású.

L'oreal Serioxyl Thickening Shampoo a festett ritkuló hajhoz
A regeneráló sampon a festett, ritka és vékonyszálú hajhoz való.
Technológia: GLUCOBOOST - a gyökerektől javítja a hajszálak minőségét, és ezzel tartalék energiát képez a hajszál növekedéséhez.
Használata: alkalmazza egyenletesen a nedves hajra és fejbőrre. Végezzen masszázst a habosításhoz és a fejbőr mikrokeringése érdekében öblítse le.

L'Oréal Professionnel Serioxyl Thickening & Detangling Conditioner
Kondicionáló a haj sűrűsítésére A L´Oréal Professionnel Serioxyl Thickening Detangling kondicionáló intenzíven ápolja a puha, természetes hajat, és megkönnyíti annak kifésülését.
Jellemzők: sűrűsíti a hajat és térfogatot nyújt neki, nyugtatja az érzékeny fejbőrt, megkönnyíti a kifésülést, kellemes mentás illatú, ápolja a hajat terhelés nélkül, alkalmas a természetes ritkuló hajra.

 

Kihagyhatatlan ajánlat

Műkörmös ajánlatok

 

Fodrászcikkek

Több ezer termék a kínálatunkban! Prémium fodrászkellékek, professzionális fodrászati felszerelések, kiegészítők A LEGJOBB ÁRON!

Sampon, hajápoló, hajolaj, hajszínező, hajfesték, hajlakk, hajhab, ollók, hajvágók, hajszárítók és kiegészítők 1 helyen!

Üzletünk

Keresés