Blog

ORGANIC MIDOLLO DI BAMBOO TERMÉKCSALÁD

ORGANIC MIDOLLO DI BAMBOO TERMÉKCSALÁD

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Antioxidáns hatású összetevőinek köszönhetően, rendszeres használatával az igénybe vett haj erősebb, dúsabb lesz.

 

Organic Midollo Di Bamboo Sampon korpás, zsíros hajra piroctone olaminnal. Értékes összetételének köszönhetően a sampon rendszeres használata a fejbőr faggyúmirigyeinek működését normalizálhatja, a haj fényes, rugalmas, puha tapintású lesz. A bio bambusz kivonat és a bio kókusz olaj mélyen hidratálja a hajszálakat, táplálja a fejbőrt, a koffein és rozmaring stimulálja a fejbőr vérkeringését. A zsálya, kakukkfű és a citrom fertőtlenítő, nyugtató hatású.
Tipp: Midollo di Bamboo Anti Dandruff, Greasy Serum használatával eredményesebbé teheti a kúrát.
Organic Midollo Di Bamboo Kétfázisú Hajkondicionáló Spray
Gyengéd kifésülést könnyítő, két fázisú hajkondicionáló, organikus bambusz kivonattal. Speciális, könnyű formulája ápolja a hajat, lággyá teszi anélkül, hogy elnehezítené azt. Védelmező filmréteggel vonja körbe a hajszálakat.

Organic Midollo Di Bamboo Lágy Kristály Szérum
Minden hajtípusra, de különösen élettelen, száraz, töredezett hajra. Speciális, nem zsíros formulája azonnali fényt ad a hajnak, regenerálja a hajvégeket anélkül, hogy elnehezítené a hajat.

Organic Midollo Di Bamboo Parabén Mentes Hajmaszk
SLS / SLES / parabén- és színezékmentes hajmaszk, organikus bambusz kivonattal. Összetevőinek köszönhetően alkalmas minden hajtípusra. A bambusz revitalizáló és rekonstruáló hatása mélyen hidratálja és újraépíti a haj szerkezetét, csökkenti a töredezettségét. Antioxidáns hatású, használatával az igénybe vett haj erősebb, dúsabb lesz.

Organic Midollo Di Bamboo Parabén Mentes Kondicionáló
LS / SLES / parabén- és színezékmentes kondicionáló organikus bambusz kivonattal. Antioxidáns hatású összetevőinek köszönhetően, rendszeres használatával az igénybe vett haj erősebb, dúsabb lesz. A bambusz a hajat rugalmassá és ellenállóvá teszi. Mélyen hidratálja a hajat és újraépíti szerkezetét. 

 

Kihagyhatatlan ajánlat

Műkörmös ajánlatok

 

Fodrászcikkek

Több ezer termék a kínálatunkban! Prémium fodrászkellékek, professzionális fodrászati felszerelések, kiegészítők A LEGJOBB ÁRON!

Sampon, hajápoló, hajolaj, hajszínező, hajfesték, hajlakk, hajhab, ollók, hajvágók, hajszárítók és kiegészítők 1 helyen!

Üzletünk

Keresés