Blog

Previous Next

CRAZY COLOR HAJSZÍNEZŐK

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A Crazy Colort mindenfajta más alkotórész hozzáadása nélkül kell használni. A Crazy Color használatával a legjobb eredményt éri el a hajon a még mélyebb szín kialakításáért. 

Fényt és mélységet ad a természetes hajszínnek. Oxidálószert nem tartalmaz, felvilágosító hatása nincs, ezért szőkés alapra kell felvinni. Egzotikus, vibráló hajszínhez a hajat ki kell szőkíteni alkalmazás előtt.

A Crazy Color ideális termék, mert:

- életet és fényt ad a természetes hajnak

- megújítja az elhalványult színezett hajat és így hosszantartó színt kapunk

- mélységet és gazdagságot ad a színnek azonnal színezés után

- csodálatos árnyalat a szőkített hajnak

- megelőzi a nemkívánatos sárga árnyalatokat, zöld tónusokat stb.

- újrapigmentálja a túlhidrogénezett hajat.

Crazy Color használata:

Mosson hajat, majd a színezőkrémet törölközőszáraz, enyhén nedves hajra vigye fel. Használjon festőecsetet, kenje a színt a haj teljes hosszára! Sötét színű vagy mélyvörös színek esetén, kezdje a festést 1/4–re a fejbőrtől. Kezdje a nyakszirttől, és haladjon keresztül a hajon! Folytassa a fésülést a hajon keresztül, amíg az habos nem lesz! A világos árnyalatok, előszőkítést, több fésülést és maximális előkészítést követelnek meg.

A Crazy Color hatóideje szobahőmérsékleten 15 perc.

Tartóssága 4-8 mosásig tart. A sötétebb árnyalatokból több öblítést követően tűnik el, mint a legvilágosabb árnyalatokból. Lúgos sampon használata elősegíti a szín távozását a hajból.

Használat előtti előszőkítés:

A legjobb eredmény eléréséhez a hajat szőkíteni, vagy színezni kell. Ha natúr hajon használja csak részleges színhatás érhető el. A hajat előlágyítani kell a következőképpen:60 ml peroxid, 15 g szőkítő por és 30 ml sampon. Használja samponként, hagyja a hajon 5-15 percig a haj érzékenységétől függően! A haj állapotától függően a szín eltérhet, ezért használat előtt, szín és érzékenységi próba ajánlott a haj kevésbé látható részén.

Ne használja a Crazy Colort, ha a haja 20%-nál több ősz hajszálat tartalmaz!

Ne használjon lúgos terméket Crazy Colorral kapcsolatban! Felborítja a sav-bázis egyensúlyt.

Ne adjon hidrogén-peroxidot a Crazy Colorhoz!

Ne keverje a Crazy Colort tartós hajfestékkel!

https://szepseglabor.hu/fodraszkellekek/crazy-color-hajsz%C3%ADnez%C5%91k

 

 

Kihagyhatatlan ajánlat

Műkörmös ajánlatok

 

Fodrászcikkek

Több ezer termék a kínálatunkban! Prémium fodrászkellékek, professzionális fodrászati felszerelések, kiegészítők A LEGJOBB ÁRON!

Sampon, hajápoló, hajolaj, hajszínező, hajfesték, hajlakk, hajhab, ollók, hajvágók, hajszárítók és kiegészítők 1 helyen!

Üzletünk

Keresés