Blog

Figyelem Nálunk is bemutatkozik a Fanola!

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

 Figyelem Nálunk is  bemutatkozik a Fanola!

A hazai fodrászvilágban nagyon sok professzionális fodrász márka található. Ez nagyon jó, mert mindenki megtalálja a hozzáillőt.

A Fanola sajátossága:az igazi olasz kultúra szellemiségében született meg 2004-ben, amelynek innovatív és eredeti jellgét a gyártó hetven éves szakmai tapasztalata alapozott meg. A brand 2010-től a Primavera Andorrana cég termékszortimentjének részévé vált, így a Fanola könnyedén a professzionális fodrászati termékek egyik legkedveltebb olasz márkája lett.  Rugalmasságának és fiatalos szellemiségének köszönhetően, egy szuper ár-érték arány mellett, számtalan innovatív megoldással és technikával szolgálja ki a fodrászait. 

A FANOLA A LEGFŐBB FELADATÁNAK tartja:

-a vendégek maximális kiszolgálását,

-a széleskörű termékpaletta folyamatos bővítését,

-az olyan szabadságot előidéző termékek megalkotását tekinti, amely a fodrász professzionalitását és kreativitását teljes mértékben kiszolgálja.

https://szepseglabor.hu/fodraszkellekek/fanola

 

 

Kihagyhatatlan ajánlat

Műkörmös ajánlatok

 

Fodrászcikkek

Több ezer termék a kínálatunkban! Prémium fodrászkellékek, professzionális fodrászati felszerelések, kiegészítők A LEGJOBB ÁRON!

Sampon, hajápoló, hajolaj, hajszínező, hajfesték, hajlakk, hajhab, ollók, hajvágók, hajszárítók és kiegészítők 1 helyen!

Üzletünk

Keresés