Blog

Previous Next

FANOLA NO YELLOW Termékcsalád

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A FANOLA A No Yellow az egyetlen professzionális ápoló, amelyet speciális lila pigmentekkel hoztak létre

 

A FANOLA A No Yellow az egyetlen professzionális ápoló, amelyet speciális lila pigmentekkel hoztak létre, intenzív hatással, amelyek semlegesítik a sárga visszaverődést.
Hűvös és tiszta fényt ad a fehérített, szőke, kiemelt és ősz hajnak.
No Yellow SAMPON:
Ideális ősz, és szőkített hajhoz. Lila pigmentje gyengíti a nem kívánt sárga árnyalatot a szürke, világos szőke,szőkített hajon.
Használat: Vigye fel nedves hajra, masszírozza be, hagyja hatni 1-5 percig, habosítsa és öblítse le. Ha szükséges, ismételje meg.
No Yellow MASZK:
Szőkített, szőke, kiemelt vagy ősz hajra alkalmas. Speciális lila pigmenttel készült, amely semlegesíti a nem kívánt sárga árnyalatokat. Puha és fényes hajat hagy.
Használat: Miután hajat NO Yellow samponnal mosott és törölközővel szárított, használjon egyszer használatos kesztyűt, és helyezze a maszkot hosszában és a végére. Hagyja hatni 3-5 percig, és alaposan öblítse le.
Emellett még hajhab, kondicionáló elixír és hővédő krém is található.

https://szepseglabor.hu/fodraszkellekek/fanola/%C3%A1pol%C3%A1s/no-yellow

Kihagyhatatlan ajánlat

Műkörmös ajánlatok

 

Fodrászcikkek

Több ezer termék a kínálatunkban! Prémium fodrászkellékek, professzionális fodrászati felszerelések, kiegészítők A LEGJOBB ÁRON!

Sampon, hajápoló, hajolaj, hajszínező, hajfesték, hajlakk, hajhab, ollók, hajvágók, hajszárítók és kiegészítők 1 helyen!

Üzletünk

Keresés