Blog

Alfaparf BB Bleach szőkítő porok

Alfaparf BB Bleach szőkítő porok

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A BB BLEACH az az innovatív szőkítő termékcsalád, amellyel tökéletes és személyre szabott végeredményt érhetsz el.

 BB MINT BI-BOND COMPLEX,EXKLUZÍV VÉDELMI TECHNOLÓGIA
Minden termék BI-BOND COMPLEX-et ,kettős kötés-újjáépítőt tartalmaz.Innovatív hatásfokozó a haj védelmére, amely a The HAIR Supporters és Harmonizers termékekben megtalálható Kvaternizált Biomimetikai keratin továbbfejlesztésének eredménye.A hajszál felszínén és a hajszál szerkezetében is kifejti hatását, hiszen kijavítja a felszín sérült részeit, valamint a hajrostokba behatolva újjáépíti azt.
Az eredmény, pedig magáért beszél, hiszen mg több kényeztetés a hajnak és tökletes szőkítés.
A szőkítés nem egy egyszerű folyamat, ami mindig ugyanaz és ugyanolyan. Minden egyes alkalommal más és más. És minden egyes alkalommal a legnagyobb koncentrációt igényli, hiszen így kerülhetjük el a legkisebb hibát is.
A kívánt végeredmény eléréséhez szükség van a legkiválóbb szakértelemre.A szőkítési alapszínekhez kidolgozott három új szőkítőpornak köszönhetően, a végeredmény elérése ma már sokkal egyszerűbb.

https://szepseglabor.hu/fodraszkellekek/alfaparf/equipment-bleach

Kihagyhatatlan ajánlat

Műkörmös ajánlatok

 

Fodrászcikkek

Több ezer termék a kínálatunkban! Prémium fodrászkellékek, professzionális fodrászati felszerelések, kiegészítők A LEGJOBB ÁRON!

Sampon, hajápoló, hajolaj, hajszínező, hajfesték, hajlakk, hajhab, ollók, hajvágók, hajszárítók és kiegészítők 1 helyen!

Üzletünk

Keresés