Blog

Previous Next

MOSER Edition Pro H11 professzionális hajszárító 2100W

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Két szűkítővel Új design, jobb ergonómia, a teljesítménye jobb, mint valaha.

 

Használható szárításra, formázásra, kihúzásra, kisimításra, volumen növelésre, hullámok kialakítására minden hajtípuson és hajhosszon.

A hajszárítók kivonják a hajból a vizet és egyidejűleg melegítik is a hajat, ezért a só- és a hidrogén kötések újraalakulnak. Szárítással legjobb eredményeket frissen megmosott hajon lehet elérni, mivel a samponban megtalálható felületaktív anyagok csökkentik a sztatikus hatást.

A fodrász használhat bármilyen szárító kefét, általában körkefét, vagy formázhatja ujjaival is a frizurát szárítás közben. A hajszárítóra csatlakoztatható kiegészítők,a szűkítő tökéletes eszköz a gyors hajszárításhoz, és a levegő áramlásának konkrét irányításához.

MOSER ProfiLine Edition Pro H11 hajszárító, kiegészítők és jellemzők:

- 1 OAS professzionális szűkítő szabadalmaztatott Over Air System rendszerrel
- 1 OAS Plus szűkítő speciálisan a hosszú haj szárítására kifejlesztve nagy hatékonysággal
- 2 sebességfokozat - 3 hőmérséklet fokozat és hideg levegő fújás.
- Egyszerű karbantartás: Könnyű tisztítás a levehető speciális acélszűrőnek köszönhetően.

Műszaki adatok:
- Maximális teljesítmény: 2100 W - Maximális légáramlás: 22,5 l/s - Kábelhossz: 2,8 m professzionális - Súly: 575 g (kábel nélkül) Tartós:
Hosszú élettartamú AC-gyűjtő motor, biztonsági termosztát és kivehető rozsdamentes acél szűrő exkluzív szakmai igényeket.

Karbantartás: a hajszárítót tisztítás előtt húzzuk ki a konnektorból! Sose mártsuk vízbe! Tisztítsuk enyhén nedves ruhával, utána töröljük át egy tiszta, száraz textillel. A levegő beszívót rendszeresen tisztítsuk kefével, hogy a lerakódott port és hajat eltávolítsuk.

https://szepseglabor.hu/karacsony/moser-edition-pro-h11-professzion%C3%A1lis-hajsz%C3%A1r%C3%ADt%C3%B3-2100w.html

Kihagyhatatlan ajánlat

Műkörmös ajánlatok

 

Fodrászcikkek

Több ezer termék a kínálatunkban! Prémium fodrászkellékek, professzionális fodrászati felszerelések, kiegészítők A LEGJOBB ÁRON!

Sampon, hajápoló, hajolaj, hajszínező, hajfesték, hajlakk, hajhab, ollók, hajvágók, hajszárítók és kiegészítők 1 helyen!

Üzletünk

Keresés