Blog

SCHWARZKOPF IGORA ROYAL HAJFESTÉK 60ML

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

 

 

Tökéletes színkiegyenlítés. Hosszantartó szín és rendkívüli takarás.

Megerősített hajszerkezet csodálatos ragyogással. Védelem a napi szennyeződésektől és UV-sugaraktól. Bizonyítottan kétszer olyan gyorsan kikeverhető, mint más márkák.Az árnyalatok használatával az ősz hajtakarás akár 100%-os.

Használjunk 3%-os, 6%-os, 9%-os vagy 12%-os előhívót 1:1 keverési arány

Az exkluzív tartós hajfesték a Schwarzkopf Professional IGORA Royal egy professzionális festék hajra, amelyet a Schwarzkopf Professional szakértő csapata fejlesztett ki. A termékcsalád a természetes és divatos színek széles választékát kínálja. A termékek ápoló összetevőket is tartalmaznak, ennek köszönhetően a haj megőrzi természetes fényét és szépségét.

Ha intenzív színeket és maximális hatás szeretne, akkor az IGORA Royal hajfestékek a megfelelő választás az Ön számára, segítségükkel kiváló takarás érhető el. A hajfestéket az Igora Royal Colorist´s Color & Care Developer színelőhívóval ajánlatos használni.

Aktív hatóanyagok: 

 Moringa Oleifera fa kivonat, amely óvja a hajat és erősíti már a festés közben, helyreállítja a haj belső szerkezetét. Az egyedülálló Color Crystal Complex formula a Schwarzkopf Professional laboratóriumaiban lett kifejlesztve, amely neghatározza a szín típusát (barna, réz vagy violett) és más tulajdonságokat, mint például a fedőképességet, a fényt és a tartósságot. A színelőhívó STAC ápoló összetevőt tartalmaz, amely megkönnyíti a fésülést és kiemeli a haj fényét.

https://szepseglabor.hu/fodraszkellekek/schwarzkopf/igora-term%C3%A9kcsal%C3%A1d/schwarzkopf-igora-royal-hajfest%C3%A9k-60ml

Kihagyhatatlan ajánlat

Műkörmös ajánlatok

 

Fodrászcikkek

Több ezer termék a kínálatunkban! Prémium fodrászkellékek, professzionális fodrászati felszerelések, kiegészítők A LEGJOBB ÁRON!

Sampon, hajápoló, hajolaj, hajszínező, hajfesték, hajlakk, hajhab, ollók, hajvágók, hajszárítók és kiegészítők 1 helyen!

Üzletünk

Keresés